• 1404/07/23 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 62
  • - تعداد بازدیدکننده: 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z97

روز جهانی غذا

 

 با شعار :

حق دسترسی به غذا برای زندگی و آینده­ای بهتر

روز جهانی غذا که هر ساله در 16 اکتبر توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(FAO) برگزار می­شود، فرصتی است تا اهمیت تغذیه سالم، امنیت غذایی و تولید پایدار غذا را مرور کنیم.

 

 

 
   

  به همین مناسبت بازدید مشترکی با حضور نمایندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی(مهندس زهرا ایران­ نژاد)، اداره استاندارد، و اداره کل غله از برخی واحدهای تولیدی آرد استان به منظور ارائه نظرات ارشادی بر لزوم پایش و کنترل فرآورده مزبور در حیطه سلامت، ایمنی، و کیفیت و همچنین تأکید بر اهمیت استراتژیکی محصول به­عنوان غذای اصلی مردم در جهت توسعه و تقویت زنجیره گندم، آرد، و نان، بعمل آمد.

 

 

 

 

       
   
 
     

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 2631
کلمات کلیدی
شهلا رستملو
خبرنگار

شهلا رستملو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید