- ضوابط فنی و بهداشتی

ضوابط عمومی:
| حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی | 
ضوابط تخصصی:
ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs) برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد شیمیایی مصرفی (پوشش ها و درزگیر ها)جهت بسته بندی های فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد شیمیایی مصرفی (پوشش ها و درزگیر ها)جهت بسته بندی های فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولید کنندگان ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تولید ،ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی ،آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی ،آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی
ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
حداقل ضوابط فنی الزامی به تفکیک واحد تولید کننده:
.png) روغن ها و چربی های خوراکی:
روغن ها و چربی های خوراکی:.png) ادویه/چاشنی و عصاره ها
ادویه/چاشنی و عصاره ها حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
 نوشیدنی ها
نوشیدنی ها  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی
.png) گوشت/ماکیان
گوشت/ماکیان.png) فرآورده لبنی/تخم مرغ و جایگزین آنها
فرآورده لبنی/تخم مرغ و جایگزین آنها.png) محصولات قنادی/شکلات و شیرین کننده ها
محصولات قنادی/شکلات و شیرین کننده ها.png) محصولات نان/کیک و شیرینی
محصولات نان/کیک و شیرینی.png) مواد غذایی آماده/فرآوری و حفظ شده
مواد غذایی آماده/فرآوری و حفظ شدهحداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
| .png) میوه ها / سبزیجات/ آجیل/ تنقلات - آماده/فرآوری شده | 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ،خشک و منجمد
حداقل ضوابط تاسیس ،بهره برداری و تولید واحد های تولید کننده خشکبار
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی غذا های فرآیند شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
|  |  | 
![esprit:site-title]](/uploads/9/2024/Jun/11/logo.png) 
           
          .png)