| نام و نام خانوادگی: دکتر رعنا دیزجی سمت: سرپرست آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  درجه علمی: شماره تماس: ۰۲۴۳۳۳۳۵۳۲۲           دورنگار: ۰۲۴۳۳۳۳۵۳۲۲ رایانامه: foodlab  zums.as.ir | 
شرح وظایف
- کنترل کلیه نمونه های ارسالی از شبکه های بهداشت، مراکز بهداشتی استان و اداره نظارت بر مواد غذایی استان، گمرک و اداره اموال تملیکی، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی
- کنترل نمونه های موجود در سطح عرضه و بازار
- کنترل نمونه های وارداتی خارجی از طریق گمرک و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی
- کنترل کلیه نمونه های ارسالی توسط نیروی انتظامی
- تایید آزمایشگاههای کارخانجات استان پس از تجهیز و راه اندازی
- آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه استان
- شرکت در دوره های بازآموزی تخصصی
 
  شرح وظایف و فعالیت های آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی
  ۱- کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی تولید داخل ویا وارداتی .
  ۲- تدوین روشهای کنترل و استاندارد های مربوط به کلیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .
  ۳- نظارت بر نحوه انجام کنترلهای لازم درآزمایشگاههای صنایع تولید کننده .
  ۴- ارتباط با ادارات کنترل ونظارت بر امور غذا و دارو و سازمانهای ذیربط درجهت افزایش توان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برتولیدات داخلی ، واردات ومواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .
  ۵- همکاری درانجام پروژه های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاهها و سایر مراکز علمی وتحقیقاتی .
  ۶- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه به منظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی و ایجاد اطمینان از وجود سیستم نظارتی فعال وکارآمد درسطح جامعه .
  ۷- مشارکت دربازرسیهای کارشناسی ازصنایع تولیدکننده مواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی داخلی و خارجی به منظور تأئید صلاحیت علمی و فنی کارخانجات مربوطه و اطمینان از حسن اجرای GMP.
  ۸- برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارشناسان شاغل درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان وسایرمراکز .
  ۹- برگزاری سمینارها و کارگاههای علمی و آموزشی .
  ۱۰- تدوین SOP های یا دستورالعمل های کاری آزمایشگاه .
  ۱۱- مطالعه , بررسی و کنترل رفرانسهای سازمان بین المللی .
![esprit:site-title]](/uploads/9/2024/Jun/11/logo.png) 
          