- چک لیست های بازدید و بازرسی
- چک لیست بازرسی از انبار شرکت های پخش فرآورده های تحت نظارت
- چک لیست ارزیابی واحدهای عطاری
- چک لیست بازرسی از کارخانه های تولید فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
- چک لیست بازرسی از واحدهای بسته بندی گیاهان دارویی، زالو، لار و تولیدی مواد اولیه فرآورده های طبیعی و سنتی
- شیوه نامه ها
- شیوه نامه صدور و تمدید پروانه ساخت ماده اولیه طبیعی
- شیوه نامه صدور و تمدید پروانه ساخت فرآورده طبیعی
- شیوه نامه مدیریت ریسک کیفیت برای بازرسی از تولیدکننده های فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک و غذای ویژه
- شناسه صدور و تمدید پروانه ساخت ماده اولیه و فرآورده های طبیعی حاوی پروبیوتیک، پره بیوتیک و پست بیوتیک
- شیوه نامه درج نام فرآورده های طبیعی در سامانه TTAC
- شیوه نامه صدور و تمدید پروانه واردات فرآورده های طبیعی
- دستورالعمل ها
- دستورالعمل تهیه مندرجات بسته بندی شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
- دستورالعمل اجرایی اعلام و انجام فراخوان (Recall) فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
- دستورالعمل شمارش شیرخشک رژیمی و غذای ویژه یارانه ای
- دستورالعمل نظارت بر امحاء فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، انواع شیرخشک، فرآورده های متابولیک، غذای کودک و غذای ویژه
- دستورالعمل اجرایی نحوه نمونه برداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه های مورد تایید فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه تولیدی و وارداتی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
![esprit:site-title]](/uploads/9/2024/Jun/11/logo.png) 
          