- 1404/07/23 - 11:00
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z97
روز جهانی غذا

با شعار :
حق دسترسی به غذا برای زندگی و آیندهای بهتر
روز جهانی غذا که هر ساله در 16 اکتبر توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(FAO) برگزار میشود، فرصتی است تا اهمیت تغذیه سالم، امنیت غذایی و تولید پایدار غذا را مرور کنیم.

به همین مناسبت بازدید مشترکی با حضور نمایندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی(مهندس زهرا ایران نژاد)، اداره استاندارد، و اداره کل غله از برخی واحدهای تولیدی آرد استان به منظور ارائه نظرات ارشادی بر لزوم پایش و کنترل فرآورده مزبور در حیطه سلامت، ایمنی، و کیفیت و همچنین تأکید بر اهمیت استراتژیکی محصول بهعنوان غذای اصلی مردم در جهت توسعه و تقویت زنجیره گندم، آرد، و نان، بعمل آمد.
![]() |
![]() |
![]() |



نظر دهید