|
نام و نام خانوادگی: لاله احرامی درجه علمی: کارشناس ارشد فیزیولوژی تغذیه ورزشی مسئول دفتر: گرجی کاظمی شماره تماس: 02433156211 |
|
شرح وظایف:
-
بازدید و کنترل ادواری کارخانجات صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه های نگهداری مواد غذایی در محدوده استان طی زمان بندی مشخص (جهت مراکز تولید حداقل هر دو ماه یکبار) جهت بررسی و اطمینان از شرایط خوب ساخت (GMP) ، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی.
-
نمونه برداری از فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه (PMS) جهت کنترل و پایش و اقدام و پیگیری های لازم در خصوص ارسال به موقع به آزمایشگاه و نتایج نامنطبق واصله
-
شناسایی واحدهای تولیدی غیر مجاز و زیرزمینی و اعمال ضوابط و قوانین در مورد آنها.
-
گزارش تخلفات واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی به کمسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی مراجع قضایی و پیگیری های مربوطه تا حصول نتیجه.
-
تکمیل چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs جهت واحدهای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی بطور سالیانه و نظارت بر اجرای برنامه های مذکور و ایجاد بستری مناسب در آن ها جهت اخذ گواهی ISO ۲۲۰۰۰.
-
رتبه بندی واحدهای تولیدی صنایع مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
-
الزام پایش برچسب گذاری نشانگرهای رنگی جهت ۱۰۰% فراورده های غذایی و آشامیدنی مشمول
-
کاهش سهم قاچاق و تقلب و ارائه کالا و خدمات تحت نظارت سازمان غذا و دارو با انجام بازرسی و برخورد با مراکز عرضه غیر مجاز
-
بازدید از فروشگاه ها و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح استان جهت ارزیابی و بررسی محصولات مذکور و شناسایی و کنترل محصولات تقلبی و قاچاق حداقل هفته ای ۲ بار.
-
ارسال دقیق و به موقع آمار عملکرد و شکایات ماهانه و سه ماهه به اداره کل و مراجع مربوطه.
-
رسیدگی و پاسخ به درخواست و استعلامات از ادارات و ارگان های مختلف برون سازمانی، درون سازمانی، بررسی درخواست متقاضیان احداث واحدهای تولیدی و انجام امور متفرقه ای چون نمونه برداری از آب های معدنی و ....
-
پایش و ارزیابی مستمر عملکرد واحدهای نظارتی در شبکه ها با برنامه و زمانبندی مشخص در طول سال.
-
تداوم در اجرای طرح غنی سازی آرد در صنایع تولیدی آرد.
-
مشارکت و همکاری در کمیته های مختلف آرد و نان، پیشگیری و ساماندهی قاچاق کالا و ارز، امنیت مواد غذایی
-
ثبت، رسیدگی و پاسخ به شکایات واصله از سایر دانشگاه های علوم پزشکی، ارگان های برون سازمانی، درون سازمانی و عموم مردم مطابق با دستورالعمل واصله از اداره کل در فرایند زمانی حداکثر ۷-۱۰ روز.
-
مشارکت در پایش های ممیزی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خارج از کشور جهت بررسی و صدور GMP و صدور مجوز واردات جهت شرکت های وارد کننده مربوطه از وزارت بهداشت
-
پاسخ به سوالات عمومی مردم درباره مواد غذایی، فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
راهنمایی جهت خرید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سالم
-
پاسخگویی به سوالات کارآفرینان، صاحبان صنایع و مسئولین فنی
-
دریافت و رسیدگی به شکایات عموم مردم در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
-
فرهنگ سازی و افزایش آگاهی های عمومی در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از طریق چاپ و توزیع بسته های آموزشی و از طریق رسانه های جمعی
هدف کلی این مجموعه، ایجاد نظام نظارتی مستمر و یکپارچه جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین افزایش ایمنی و سلامت در جامعه می باشد.
zums.ac.ir