• ضوابط فنی و بهداشتی

 

اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

ضوابط عمومی:
 
 
ضوابط تخصصی:
 

حداقل ضوابط فنی الزامی به تفکیک واحد تولید کننده:
 
روغن ها و چربی های خوراکی:
 
ادویه/چاشنی و عصاره ها
 
نوشیدنی ها 
 
گوشت/ماکیان
 
91فرآورده لبنی/تخم مرغ و جایگزین آنها
 
محصولات قنادی/شکلات و شیرین کننده ها
 
محصولات خشک غلات/حبوبات و دانه ها
 
محصولات نان/کیک و شیرینی
 
مواد غذایی آماده/فرآوری و حفظ شده

 

میوه ها / سبزیجات/ آجیل/ تنقلات - آماده/فرآوری شده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ،خشک و منجمد
حداقل ضوابط تاسیس ،بهره برداری و تولید واحد های تولید کننده خشکبار
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی غذا های فرآیند شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک