 سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی
سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقیفلوچارت ثبت شرکت در سامانه
راهنمای مدیر عامل
ثبت نام شرکت
راهنمای کارشناس
راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه
راهنمای استعلام مسئولین فنی
راهنمای مسئولین فنی
چارت راهنمای مسئولین فنی
ثبت نام و درخواست صلاحیت مسئولین فنی
راهنمای درگاه پرداخت الکترونیک (مسئول فنی  شرکت ها حقیقی و حقوقی)
 بخشنامه های اداره غذا
بخشنامه های اداره غذاممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع غذایی
دستورالعمل اجرایی پرداخت مشوق های صادراتی سال ۱۴۰۲
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
ویژگی های کربن فعال گیاهی به عنوان رنگ در فرآورده های غذایی مجاز
اصلاحیه بخشنامه نحوه بررسی آلاینده های پیرامونی در زمان احداث کارخانه
 دستورالعمل ها
دستورالعمل هادستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور/ تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی (حضوری و غیر حضوری)
دستورالعمل اجرایی نحوه اعتبارسنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی
دستورالعمل اجرایی نحوه اعتبارسنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی
دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا( تولید کننده و واردکننده) و ثبت اطلاعات شرکت، ثبت نام مسئول فنی فرآیند انتخاب مسئول فنی، نحوه ارسال تیکت
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی ثبت منبع و صدور پروانه های تاسیس و بهره برداری واحد های تولیدکننده غذایی و آشامیدنی داخل کشور
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبار های نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نحوه بررسی و تایید گواهی بهداشت محصولات فرایند شده و مواد اولیه غذایی و آشامیدنی وارداتی
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نحوه بررسی و تایید گواهی بهداشت محصولات فرایند شده و مواد اولیه غذایی و آشامیدنی وارداتی
دستورالعمل انتخاب و راهنمای ثبت درخواست واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز
دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منبع( صدور تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور
دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منبع( صدور تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور
اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس
![esprit:site-title]](/uploads/9/2024/Jun/11/logo.png) 
          