|
نام و نام خانوادگی: دکتر رعنا دیزجی
سمت: سرپرست آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
درجه علمی: شماره تماس: ۰۲۴۳۳۳۳۵۳۲۲
دورنگار: ۰۲۴۳۳۳۳۵۳۲۲ رایانامه: foodlab
zums.as.ir |
شرح وظایف
- کنترل کلیه نمونه های ارسالی از شبکه های بهداشت، مراکز بهداشتی استان و اداره نظارت بر مواد غذایی استان، گمرک و اداره اموال تملیکی، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی
- کنترل نمونه های موجود در سطح عرضه و بازار
- کنترل نمونه های وارداتی خارجی از طریق گمرک و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی
- کنترل کلیه نمونه های ارسالی توسط نیروی انتظامی
- تایید آزمایشگاههای کارخانجات استان پس از تجهیز و راه اندازی
- آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه استان
- شرکت در دوره های بازآموزی تخصصی
شرح وظایف و فعالیت های آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی
۱- کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی تولید داخل ویا وارداتی .
۲- تدوین روشهای کنترل و استاندارد های مربوط به کلیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .
۳- نظارت بر نحوه انجام کنترلهای لازم درآزمایشگاههای صنایع تولید کننده .
۴- ارتباط با ادارات کنترل ونظارت بر امور غذا و دارو و سازمانهای ذیربط درجهت افزایش توان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برتولیدات داخلی ، واردات ومواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .
۵- همکاری درانجام پروژه های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاهها و سایر مراکز علمی وتحقیقاتی .
۶- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه به منظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی و ایجاد اطمینان از وجود سیستم نظارتی فعال وکارآمد درسطح جامعه .
۷- مشارکت دربازرسیهای کارشناسی ازصنایع تولیدکننده مواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی داخلی و خارجی به منظور تأئید صلاحیت علمی و فنی کارخانجات مربوطه و اطمینان از حسن اجرای GMP.
۸- برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارشناسان شاغل درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان وسایرمراکز .
۹- برگزاری سمینارها و کارگاههای علمی و آموزشی .
۱۰- تدوین SOP های یا دستورالعمل های کاری آزمایشگاه .
۱۱- مطالعه , بررسی و کنترل رفرانسهای سازمان بین المللی .
