| نام و نام خانوادگی: لاله احرامی درجه علمی: کارشناس ارشد فیزیولوژی تغذیه ورزشی  مسئول دفتر: گرجی کاظمی شماره تماس: 02433156211 | 
 | 
شرح وظایف:
- 
بازدید و کنترل ادواری کارخانجات صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه های نگهداری مواد غذایی در محدوده استان طی زمان بندی مشخص (جهت مراکز تولید حداقل هر دو ماه یکبار) جهت بررسی و اطمینان از شرایط خوب ساخت (GMP) ، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی. 
- 
نمونه برداری از فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه (PMS) جهت کنترل و پایش و اقدام و پیگیری های لازم در خصوص ارسال به موقع به آزمایشگاه و نتایج نامنطبق واصله 
- 
شناسایی واحدهای تولیدی غیر مجاز و زیرزمینی و اعمال ضوابط و قوانین در مورد آنها. 
- 
گزارش تخلفات واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی به کمسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی مراجع قضایی و پیگیری های مربوطه تا حصول نتیجه. 
- 
تکمیل چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs جهت واحدهای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی بطور سالیانه و نظارت بر اجرای برنامه های مذکور و ایجاد بستری مناسب در آن ها جهت اخذ گواهی ISO ۲۲۰۰۰. 
- 
رتبه بندی واحدهای تولیدی صنایع مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی. 
- 
الزام پایش برچسب گذاری نشانگرهای رنگی جهت ۱۰۰% فراورده های غذایی و آشامیدنی مشمول 
- 
کاهش سهم قاچاق و تقلب و ارائه کالا و خدمات تحت نظارت سازمان غذا و دارو با انجام بازرسی و برخورد با مراکز عرضه غیر مجاز 
- 
بازدید از فروشگاه ها و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح استان جهت ارزیابی و بررسی محصولات مذکور و شناسایی و کنترل محصولات تقلبی و قاچاق حداقل هفته ای ۲ بار. 
- 
ارسال دقیق و به موقع آمار عملکرد و شکایات ماهانه و سه ماهه به اداره کل و مراجع مربوطه. 
- 
رسیدگی و پاسخ به درخواست و استعلامات از ادارات و ارگان های مختلف برون سازمانی، درون سازمانی، بررسی درخواست متقاضیان احداث واحدهای تولیدی و انجام امور متفرقه ای چون نمونه برداری از آب های معدنی و .... 
- 
پایش و ارزیابی مستمر عملکرد واحدهای نظارتی در شبکه ها با برنامه و زمانبندی مشخص در طول سال. 
- 
تداوم در اجرای طرح غنی سازی آرد در صنایع تولیدی آرد. 
- 
مشارکت و همکاری در کمیته های مختلف آرد و نان، پیشگیری و ساماندهی قاچاق کالا و ارز، امنیت مواد غذایی 
- 
ثبت، رسیدگی و پاسخ به شکایات واصله از سایر دانشگاه های علوم پزشکی، ارگان های برون سازمانی، درون سازمانی و عموم مردم مطابق با دستورالعمل واصله از اداره کل در فرایند زمانی حداکثر ۷-۱۰ روز. 
- 
مشارکت در پایش های ممیزی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خارج از کشور جهت بررسی و صدور GMP و صدور مجوز واردات جهت شرکت های وارد کننده مربوطه از وزارت بهداشت 
- 
پاسخ به سوالات عمومی مردم درباره مواد غذایی، فرآورده های آرایشی و بهداشتی 
- 
راهنمایی جهت خرید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سالم 
- 
پاسخگویی به سوالات کارآفرینان، صاحبان صنایع و مسئولین فنی 
- 
دریافت و رسیدگی به شکایات عموم مردم در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی 
- 
فرهنگ سازی و افزایش آگاهی های عمومی در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از طریق چاپ و توزیع بسته های آموزشی و از طریق رسانه های جمعی 
هدف کلی این مجموعه، ایجاد نظام نظارتی مستمر و یکپارچه جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین افزایش ایمنی و سلامت در جامعه می باشد.
![esprit:site-title]](/uploads/9/2024/Jun/11/logo.png) 
           
           zums.ac.ir
zums.ac.ir