ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات
ضوابط عمومی
1-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی
2-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی مشمول شناسه - ویرایش پنجم
3-حداقل فواصل با سایر واحد های صنعتی و خدماتی ، سکونتگاه ها و عوارض طبیعی
4-ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
5-حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی
6- دستورالعمل نظارت بر واحد های تولیدی غذایی مشمول قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی
7-دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
ضوابط تخصصی
1- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده قند و شکر
2-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
3-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آدامس
4-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از پاستا
5-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع اسانس ، عقیات و عصاره های گیاهی
6-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذا های آماده و نیمه اماده مصرف
7- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده حلوا ارده
8-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
9-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
10-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ژلاتین خوراکی
11-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
12-حداقل ضوابط تاسیس ، بهره برداری و تولید واحد های تولید کننده خشکبار
13-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نوشیدنی مالت
14-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
15-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی
16-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک
17-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
18-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
19- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ، خشک و منجمد
20- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
21-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
22-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع تافی و آبنبات
23- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
24-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی
28-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
29-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی غذا های فرآیند شده
30-حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی
31- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع خمیراک (پاستا )
32-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورد کنسروی-گوشتی و غیر گوشتی
33- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نمک طعام
34-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات
36-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
37- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها
38-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی
39-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سرکه
40-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
41- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
42-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
![esprit:site-title]](/uploads/9/2024/Jun/11/logo.png) 
          