ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات

ضوابط عمومی

1-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی

2-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی مشمول شناسه - ویرایش پنجم

3-حداقل فواصل با سایر واحد های صنعتی و خدماتی ، سکونتگاه ها و عوارض طبیعی

4-ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی

5-حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی

6- دستورالعمل نظارت بر واحد های تولیدی غذایی مشمول قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی

7-دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

 

ضوابط تخصصی

1- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده قند و شکر

2-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

3-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آدامس

4-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از پاستا

5-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع اسانس ، عقیات و عصاره های گیاهی

6-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذا های آماده و نیمه اماده مصرف

7- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده حلوا ارده

8-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

9-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

10-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ژلاتین خوراکی

11-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی

12-حداقل ضوابط تاسیس ، بهره برداری و تولید واحد های تولید کننده خشکبار

13-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نوشیدنی مالت

14-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

15-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی

16-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک

17-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

18-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

19- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ، خشک و منجمد

20- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی

21-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات

22-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع تافی و آبنبات

23- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ

24-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی

25-حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولیدکنندگان ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تولید، ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی

26- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده خاک رنگبر (بنتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

27-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آبمیوه ، نوشابه میوه ای بدون گاز شربت و کنستانتره

28-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

29-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی غذا های فرآیند شده

30-حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

31- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع خمیراک (پاستا )

32-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورد کنسروی-گوشتی و غیر گوشتی

33- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نمک طعام

34-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

35-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد شیمیایی مصرفی (پوشش ها و درزگیر ها) جهت بسته بندی های فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی

36-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک

37- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها

38-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی

39-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سرکه

40-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی

41- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ

42-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی