- ضوابط فنی و بهداشتی

ضوابط عمومی:
|
حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی
|
ضوابط تخصصی:
ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs) برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد شیمیایی مصرفی (پوشش ها و درزگیر ها)جهت بسته بندی های فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد شیمیایی مصرفی (پوشش ها و درزگیر ها)جهت بسته بندی های فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولید کنندگان ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تولید ،ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی ،آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی ،آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی
ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
حداقل ضوابط فنی الزامی به تفکیک واحد تولید کننده:
روغن ها و چربی های خوراکی:
ادویه/چاشنی و عصاره ها حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
نوشیدنی ها حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی
گوشت/ماکیان
فرآورده لبنی/تخم مرغ و جایگزین آنها
محصولات قنادی/شکلات و شیرین کننده ها
محصولات نان/کیک و شیرینی
مواد غذایی آماده/فرآوری و حفظ شدهحداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
میوه ها / سبزیجات/ آجیل/ تنقلات - آماده/فرآوری شده |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ،خشک و منجمد
حداقل ضوابط تاسیس ،بهره برداری و تولید واحد های تولید کننده خشکبار
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی غذا های فرآیند شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
![]() |
![]() |
.png)
میوه ها / سبزیجات/ آجیل/ تنقلات - آماده/فرآوری شده
