:: حضور مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در آیین نواختن زنگ مهر و بازگشایی مدارس ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/2 |

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور زنان، در آیین نواختن زنگ مهر و مقاومت و بازگشایی مدارس در هنرستان تلاش شهر زنجان، حضور یافت.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، بتول دهار صبح امروز دوم مهر، به نمایندگی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در این مراسم که باحضور حجت‌الاسلام علی خاتمی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، دکتر محسن افشارچی، استاندار، علی اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش و سایر مسئولان شهر زنجان برگزار شد، حضور یافت.
دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر