:: اولین کارگاه آموزشی اورژانس هوایی در طارم برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/2 |

اولین کارگاه آموزشی اورژانس هوایی در طارم برگزار شد

اولین کارگاه آموزشی اورژانس هوایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم به صورت یک‌روزه برگزار شد.

پایگاه خبری وبدا-زنجان: در این کارگاه موضوعاتی از جمله دستورالعمل اجرایی کد ۳۵۰ در بیمارستان‌ها، مدیریت ایمنی و امنیتی پرواز بالگرد، دریافت و تحویل بیمار در مراکز درمانی، نکات پزشکی و بالینی در ارتباط با تاثیر پرواز، نحوه برقراری ارتباط بین مرکز پیام اورزانس زمینی و هوایی، نکات مهم عملیات فرود و پرواز بالگرد و نحوه تحویل بیمار به بالگرد، تعیین محل فرود بالگرد با مهندسی کارشناسان امر در نقاط مختلف شهرستان از موضوعات محوری تدریس شده در این کارگاه بود.

همچنین در پایان این کارگاه،  از تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم به مناسبت روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی تقدیر شد.

گفتنی است این کارگاه یک روزه با حضور سرهنگ خلبان رضا حسن‌زادگان و سرهنگ مهدی عباس‌نژاد از پایگاه هوانیروز شهید آوینی آبیک ، خلبان ناظری  از اورزانس استان و رضایی مسئول آموزش فوریتهای پزشکی استان برای مدیران، پزشکان، تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی، سرپرستاران و پرستاران در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طارم  برگزار شد.
دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر