:: اکیپ‌های خدمات‌رسان دانشگاه علوم پزشکی، راهی دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان شدند ::
 | تاریخ ارسال: 1401/5/15 |

اکیپ‌های خدمات‌رسان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، طی مراسمی با حضور دکتر حسن بختیاری، رئیس این دانشگاه، راهی دسته عزاداری حسینیه اعظم شدند.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این مراسم که صبح امروز شنبه ۱۵مرداد مصادف با هشتم محرم برگزار شد، این دانشگاه را خدمتگزار مردم و عزاداران حسینی عنوان کرد و گفت: خدمت به عزاداران و زائران حسینی جزو برنامه‌های اصلی دانشگاه است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۲پایگاه موقت ثابت در مرکز شهر و در مسیر حضور عزاداران دسته حسینیه اعظم، مستقر کرده است، افزود: تیم‌های مراقبتی و نظارتی سیار دانشگاه با ۶ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و ۵ دستگاه موتورلانس و همچنین ۲تیم پیاده، در مسیر حضور عزاداران حسینی فعال خواهند بود.
دکتر بختیاری خاطرنشان کرد: آمبولانس هوایی دانشگاه به منظور پشتیبانی دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان، در آماده‌باش کامل قرار دارد.
گفتنی است این مراسم با حضور معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی زنجان در محوطه ستاد دانشگاه برگزار شد.
دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان هر سال در هشتمین روز ماه محرم، از محل حسینیه اعظم آغاز می‌شود و همزمان با اذان مغرب در امامزاده سید ابراهیم پایان می‌یابد. این مراسم عزاداری به عنوان دهمین میراث معنوی در ایران، ثبت ملی شده است.
دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر