رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان از نمایشگاه هم‌افزایی مدیریت ایران بازدید کرد

| تاریخ ارسال: 1401/5/3 |
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان از نمایشگاه هم‌افزایی مدیریت ایران بازدید کرد
دکتر حسن بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از نمایشگاه تخصصی هم‌افزایی مدیریت ایران که با هدف معرفی ظرفیت‌ها و فرصت‌های مجموعه‌های برگزیده مردمی به مدیران ارشد و میانی کشور و فراهم کردن امکان تعامل، ارتباط و همکاری میان آنان برگزار شده است، بازدید کرد.
پایگاه خبری وبدا-زنجان: دکتر بختیاری در این بازدید که روز گذشته انجام شد، ضمن دیدار با شاخص‌ترین و موثرترین مجموعه‌های مردمی و غیردولتی کشور، ظرفیت‌های مردمی در حوزه سلامت را بررسی کرد.
گفتنی است نمایشگاه تخصصی هم‌افزایی مدیریت ایران با حضور ۸۰۰مجموعه برتر مردمی اعم از موسسات فرهنگی اجتماعی، شرکت‌های دانش‌بنیان و گروه‌های جهادی موفق از ۲ تا ۴مرداد ماه در مصلی امام خمینی(ره) تهران در حال برگزاری است.

دفعات مشاهده: 1185 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر